Solsidens Portmontage

Med over 30 års erfaring i branchen er Solsidens Portmontage ved Kim Pedersen et sikkert valg, hvis du skal købe og have monteret en ny garageport. Vi ligger stor vægt på rådgivning, for at sikre vores kunder får det bedst mulige resultat.

Solsidens Portmontage benytter udelukkende leverandører med produkter af høj kvalitet, så på trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder forskellige løsninger til alle behov og kan altid vejlede og udfører specielle løsninger baseret på jeres ønsker og behov. Eksempelvis monterer vi aluindækninger i lysningen, for et gennemgående finish.

Kontakt »

Rådgivning

Hver gang vi udfører et stykke arbejde, går vi meget op i, at det lever op til vores kunders krav.

Vi lytter altid først til dine ønsker og på baggrund af disse, rådgiver om, hvad vi mener, ville være den perfekte løsning for netop dig.

Ud over et stort udvalg af porte i forskellige modeller og farver, tilbyder vi også klikindækninger til karmene rundt om porten, dette kan bådes bruge til at tildække gammel træ eller murværk. Karmene bliver speciallavet efter mål. Så hvad du ønsker skal du få.

Grarageport i sort finish

Rådgivning og rådføring er centralt for et godt og tilfredsstillede resultat.

Kim Pedersen Solsidens Portmontage

Salg og Montage

Solsidens Portmontage sælger porte til både private og industri. Vi har et varieret udvalg af motorere, både traditionelle garageåbnere men også sideplaceret akselmotorer til eksempelvis lave portåbninger. Derudover sælger vi automatik til styring af portene, blandt andet trådløse fjernbetjeninger.

Skulle du ønske mere utraditionelle løsninger tilbyder vi også systemer som kortlæsere, fotoceller eller kodetasterturer. Ønskes andre løsninger kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde. Vores produkter er altid af høj kvalitet. Portene bliver tilpasset efter mål og leveret af det midtjyske portfirma Aros.

Som udgangspunkt monterer vi portene vi sælger, men hvis du er interesseret i at købe en port uden montage er du også velkommen til at kontakte os.


Dobbelt garage med 2 hvide porte.
Eksempel på garageport.
Eksempel på garageport.
Eksempel på garageport.
Eksempel på garageport.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kim Pedersen
Søhusevej 2
9380 Vestbjerg

Email:
kim@solport.dk

Mobil:
29293995 - træffes bedst på hverdage 7.00-17.00